Drunen | straatinfo

bedreiging-intimidatie politie meldingen

Getuigen en mogelijke slachtoffers gezocht van bedreiging

donderdag 15 januari 2015 bedreiging / intimidatie

Drunen - De politie zoekt getuigen van een ernstige bedreiging die zaterdagochtend 10 januari 2015 plaatsvond in de buurt van een caf aan de Grotestraat in Drunen. Ook komt de politie graag in contact met mensen die meer weten over een ander incident dat kort daarvoor plaatsvond in de buurt van het caf.

Rond 2.00 uur werd een portier vlakbij de zaak bedreigd door een man met eenmes, die kort daarvoor werd aangesproken op zijn gedrag. Het slachtoffer werdhierbij achterna gezeten en kon zich na een meterslange achtervolging inveiligheid brengen. Later hield de politie een verdachte aan voor deze ernstigebedreiging.

Ander incident

Kort voor het incident vond er een ander incident plaats in de buurt van hetcaf. Daarbij zouden twee vrouwen in een geparkeerde auto zijn lastiggevallendoor mogelijk dezelfde man. De vrouwen werd het wegrijden onmogelijk gemaakt,waarop twee mannen het tweetal te hulp schoot. De man vertrok vervolgens te voetin de richting van het Raadhuisplein. De mannen en vrouwen beschikken mogelijkover essentile informatie over de ernstige bedreiging die later plaatsvond. Depolitie sluit niet uit dat zij of andere personen het slachtoffer zijn gewordenvan bedreiging en komt graag met deze personen in contact.

Signalement

De aangehouden verdachte is een man van midden 20 die gebrekkig Nederlandsspreekt. Hij droeg op zaterdagochtend een lichte spijkerbroek en een zwarte,leren jas. De man heeft half lang, zwart haar en droeg zwarte schoenen. Getuigenof menen die meer weten over de incidenten worden verzocht contact op te nemenmet de politie op 0900-8844. Anoniem informatie delen kan ook: 0800-7000.

Soortgelijke berichten

Getuigen gezocht van bedreiging
Den Helder dinsdag 14 mei 2013

Getuigen gezocht diefstal airbags
Heerhugowaard donderdag 14 november 2013

Getuigen van beroving gezocht
Utrecht zaterdag 04 juli 2015

Getuigen van vernielingen gezocht
Huizen donderdag 12 februari 2015

Getuigen gezocht van straatroof
Utrecht vrijdag 08 september 2017

Getuigen bedreiging meisje gezocht
Assen dinsdag 03 maart 2015

Getuigen mishandeling gezocht
Volendam woensdag 26 april 2017

Getuigen gezocht van schietincident
Utrecht dinsdag 24 februari 2015

Getuigen gezocht van bedreiging
Hilversum maandag 20 februari 2017

Drie mannen gezocht na bedreiging
Amersfoort dinsdag 02 september 2014

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio